03 | alles in één

Online digitaal publiceren is het tool voor jouw marketingmateriaal. De juiste combinatie van uitgekozen onderwerpen, goede copy, knappe koppen en passend beeld maken verhalen die spreken. Tekst, beeld, video, infographics interactief en meetbaar in één medium. De belangrijkste voordelen vind je hier op een rij.

Kop en Staart

Een online magazine heeft een voor- en achterpagina. De directe en heldere navigatie zorgt ervoor dat de lezer chronoligisch door jouw verhaal wordt geleid. Natuurlijk kan je net als bij een gewoon tijdschrift bladeren maar de door jouw bepaalde volgorde blijft altijd.

Ben ik in Beeld

Mooie foto's en video's wil je natuurlijk zo groot mogelijk in beeld. In een online magazine kan dit. Het responsive en fullscreen beeld past zich aan al jouw apparaten en die van je bezoeker. Relevante content in combinatie met beeld dat spreekt maakt je tijdschrift het lezen meer dan de moeite waard. En beeld zegt meer dan woorden, hiermee hou je langer de aandacht van je lezer vast.

Meet en
Weet

Koppel je publicatie met je analytics account en meet het gedrag van je lezers. Check de meest gelezen artikelen, bezoekers aantallen en optimaliseer de content op basis van je resultaten. Deze data helpt je je succes meten. Een update, een nieuwe editie of een onderdeel van je uitgave publiceren, het kan.

Duurzaam

Digitaal online publiceren bespaart druk- en papierkosten. Goed voor het milieu! Daarnaast kunnen de verschillende edities van je publicaties bereikbaar zijn voor jouw lezers. Makkelijk heen en weer verwijzen tussen de verschillende uitgaven of hergebruik van je content.

Direct

Een online magazine valt direct bij jouw klant of relatie op de digitale deurmat. Je ontvangt het magazine omdat je bijvoorbeeld hebt ingeschreven voor een nieuwsbrief. Je weet waar je publiek vandaan komt. Dit is een groot verschil met een website of een - niet meetbaar - gestuurd pdf bestand.

Interactief

Laat lezers je content delen om je bereik te vergroten. Social media elementen kun overal in je content toevoegen. Je kan elke publicatie op paginaniveau delen. Sharing is caring! Wil je meer inzicht in je publiek? Voeg een opt-in of formulier toe. Gegevens, reacties of inschrijvingen voor je event direct in je mailbox! Tekst, beeld en video meetbaar in één medium. Op jouw moment de juiste content bij jouw doelgroep.